Afbeeldingsresultaat voor DJ Gert Woering

(DJ Gert Woering © Gert Woering )

Gert is een geboren Drent en begon al op 15 jarige leeftijd als DJ in bij de jeugdsoos zijn voormalige lagere school. Hij bleek een groot talent. Toen hij 17 jaar oud was, werd hij ontdekt door de eigenaren van The Old Smuggler Inn, in de jaren ‘70 een roemruchte discotheek in Valthermond. Hij was toen de jongste DJ ooit, die in een grote discotheek draaide. De discotheek miste in het weekend veel bezoekers. Die bezoekers gingen naar de shows van Gert in de jeugdsoos in plaats naar de discotheek. Er zat dus voor de eigenaren van de discotheek niks anders op, dan hem “in te lijven” voor de discotheek. Het draaien in het weekend combineerde hij toen nog met zijn studie. Voor deze grote passie moest hij een andere passie vaarwel zeggen: Gert was namelijk ook een groot voetbaltalent. De sport was niet meer te combineren met de optredens.

Na een aantal jaren als DJ in Valthermond ging Gert begin 80 er jaren, samen met een aantal collega barkeepers, werken voor een luxe nieuwe discotheek in Musselkanaal: Bienvenido (spaans voor “welkom”). Het betekende meteen het einde van de glorietijd in de roemruchte discotheek in Valthermond. Hij draaide ook een aantal jaren in deze nieuwe discotheek en af en soms ook in andere discotheken in de regio, waaronder op de zondagavond in Discotheek Bermuda in Ter Apel (de zondagavond was in die tijd nog een populaire uitgaansavond).

Eind 80-er jaren moest hij wat “DJ-gas” terug nemen, omdat hij in het dagelijks leven supermarktmanager was bij een grote supermarktketen, die inmiddels niet meer bestaat. Zijn dagelijks werk was destijds moeilijk te combineren met zijn DJ-passie. Af en toe trad hij nog op, om wat “blij te blijven” en de feeling niet te verliezen. In de 90-er jaren pakte hij zijn DJ carriere weer op en begon ook met een eigen roadshow, waarbij hij actief was door heel Nederland. Intussen werkte hij ook voor grote radio- en TV stations, waaronder het bekende radiostation Simone FM.

Gert was inmiddels met zijn gezin verhuisd naar het prachtige middeleeuwse Appingedam, waar hij ook ruim 20 jaar heeft gewoond. Daar beleefde hij ook zijn 2e “discotheek-avontuur”: Hij ging werken voor de bekende Dancing “Kameleon” in het prachtige uitgaanscentrum van Appingedam. Dit deed hij ook een kleine 10 jaar. Tussendoor draaide hij soms in Discotheek “Starlight” in Delfzijl. Ook met zijn partyshow toerde hij weer door het hele land en had ook jarenlang een populair radioprogramma met 70’s, 80’s en 90’s hits.

Een aantal jaren geleden keerde hij terug naar zijn geboortestreek. Anno 2019 heeft hij bijna 40 jaar ervaring en is hij nog steeds een veelgevraagd DJ. Behalve voor zijn eigen partyshow, werkt hij ook voor ‘s lands grootste DJ-boekingskantoor: The DJ Company. Hiermee is hij één van de best beoordeelde allround DJ’s van ons land. Gert is een ras entertainer, voelt de sfeer prima aan en speelt daar moeiteloos op in. Hij is zeer allround: Bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten, verenigingsfeesten, foute feesten, disco classics, noem het maar op. Door zijn ervaring kan hij alles moeiteloos aan, van klein tot mega groot. Gert is ook een “wandelende hitdossier ” en weet hitnoteringen en bijzonderheden van veel nummers volledig uit zijn hoofd.