Zo af en toe krijgen we wel eens een opmerking dat de party’s vanaf 35 jaar zijn, maar dat er weinig jongeren zijn.Waar ligt dat aan is dan de vraag…. Het heeft volgens ons voornamelijk te maken met je eigen netwerk, de meeste single’s brengen elkaar op de hoogte waar er weer een leuke activiteit is en nodigen elkaar dan uit. De beste manier om dan ook meer mensen van je eigen leeftijd naar de party’s te krijgen is het promoten van zo’n avond op andere fora, zoals bv Lexa of andere dating site’s. Als er meer mensen van jou leeftijd weten dat er ergens een leuk feestje is en je kunt ze bewegen om ook te komen, dan wordt de groep met jongeren vanzelf groter en heb jij zelf ook meer kans om een leuk persoon te ontmoeten.

Dus wil je uitgaan en mensen van ongeveer je eigen leeftijd om je heen hebben, probeer ze dan ook zelf te interesseren voor de Single party’s in  Meppel.

.