Gezellige BBQ avond en dansen,ter afsluiting van dit seizoen!

Geheel iets nieuws dit keer, het lijkt ons leuk om het seizoen af te sluiten met een gezellige barbecue avond en gelegenheid tot dansen! Dus de laatste avond van dit seizoen, op 21 juli, willen we jullie van harte uitnodigen.

Wat is er nu leuker dan samen eten, drinken en dansen.We beginnen om 18:30 met het openen van de zaal, dan kun je buiten in de tuin achter de feestzaal lekker van een zwoele avond genieten van een hapje en een drankje.

De entree voor de barbecue en de dansavond kost je € 22,50 als je je van te voren aanmeld! Opgave is wel verplicht dit keer om enig zicht te hebben hoeveel mensen er deel nemen! Heb jij een bepaald dieet, ben je vegetariër of heb je andere wensen, meld dit dan ruim van te voren, dan proberen we hier rekening mee te houden.( doe dit even per mail of telefoon naar ons)

De consumpties gaan gewoon met munten, dus je bepaalt zelf wat en hoeveel je drinkt.

Wij hopen op een succesvolle avond, met goed weer, gezellige mensen en een fantastische sfeer.

Geef je nu vast op, we moeten immers reserveren voor een aantal personen, en we hebben een deadline tot dinsdag 17 juli, wie zich daarna aanmeld loopt het risico niet mee te kunnen barbecueën!!

VOL is VOL!!(wil je alleen naar de dansavond, dat kan natuurlijk ook, meld je dan hier aan)

Ik meld me aan voor de BBQ party op 21 juli in Grolloo, als ik niet kom dan meld ik me tijdig af,speciale wensen geef ik tijdig aan jullie door...